PREPARATE PENTRU MASA DE PASTE

TERMENI SI CONDITII

 1. INTRODUCERE

Prezenta sectiune defineste conditiile de utilizare a website-ului Mancarea de Acasa de catre potentiali vizitatori sau clienti. Prin utilizarea website-ului, consimtiti sa respectati termenii si conditiile prezentei sectiuni.

Aspectele privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt guvernate de “Politica de confidentialitate”, care completeaza aceasta sectiune de “Termeni si Conditii”. Va rugam sa cititi in intregime politica de confidentialitate cu privire la datele personale prelucrate accesand acest link https://mancareadeacasa.ro/politica-de-confidentialitate/

 

 1. IDENTITATE

Website-ul Mancarea de Acasa este proprietatea urmatoarei societati:

 

 JUBILE EVENTS SRL, cu sediul/domiciliul in Loc. BUCURESTI sector 2, Sos. Pipera, nr. 48, inregistrata la registrul comertului/autoritatile administratiei publice din BUCURESTI sub nr. J40/5730/2014, cod fiscal 33159429, cont  IBAN:  RO83BTRLRONCRT0307784401, deschis la Banca Transilvania

 

III. PROPRIETATE INTELECTUALA

Intregul continut al website-ului – fotografii, elemente de grafica web, simboluri, texte, programe sau alte date sunt proprietatea Mancarea de Acasa si a partenerilor sai si este protejat de Legea 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completarile ulterioare.

 

 1. UTILIZAREA CONTINUTULUI WEBSITE-ULUI

Navigarea pe website-ul nostru nu permite reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acestea, de catre orice persoana, fara a obtine in prealabil acordul nostru scris. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legilor in vigoare.

Incercarea, de orice natura, de modificare a imaginilor si informatiilor prezentate pe website-ul Mancarea de Acasa, da dreptul unilateral si neechivoc detinatorilor lor legali de a se adresa instantelor de judecata legal competente pentru sanctionarea unei asemenea fapte.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal, astfel ca orice incercare de a exploata website-ul in scopuri comerciale sau contrare intereselor Mancarea de Acasa este interzisa.

 

 1. RESPONSABILITATE

Mancarea de Acasa face toate eforturile rezonabile pentru ca informatiile oferite pe website sa fie corecte, exacte si actualizate.

Preparatele culinare prezentate pe website sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi fata de imagini. Mancarea de Acasa face toate eforturile pentru a va prezenta cat mai detaliat si corect produsele si serviciile.

 

 1. UTILIZAREA PLATFORMELOR DE COMENZI ONLINE APARTINAND MANCAREA DE ACASA
 2. Comenzile

Mancarea de Acasa pune la dispozitia utilizatorilor/cumparatorilor platforma online prin care acestia vor putea plasa o comanda pentru achizitonarea produselor afisate in interfata website-ului.

Cumpararea produselor se poate face prin inregistrarea utilizatorilor sau completarea formularului de comanda cu datele solicitate.

Utilizatorul/cumparatorul raspunde pentru corectitudinea datelor furnizate pentru inregistrarea contului sau plasarea comenzii.

Mancarea de Acasa raspunde pentru onorarea comenzilor primite si pentru conformitatea produselor furinzate utilizatorilor/cumparatorilor.

Prin finalizarea comenzii utilizatorul/cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta sunt corecte, complete si actualizate la data plasarii comenzii.

Prin finalizarea comenzii, utilizatorul/cumparatorul consimte ca angajatii Mancarea de Acasa sa il contacteze in situatia in care este necesara contactarea acestuia.

Mancarea de Acasa poate anula comanda efectuata de catre utilizator/cumparator, in urma unei notificari prealabile, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului clientului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Mancarea de Acasa, in cazul platii online;
 • datele furnizate de catre utilizator/cumparator sunt incomplete si/sau incorecte;

 

 1. Livrare si plata

Mancarea de Acasa asigura prepararea si livrarea corespunzatoare a produselor comandate de catre utilizatori/cumparatori.

Plata comenzii se va face de catre clienti prin modalitatile puse la dispozitie de catre Mancarea de Acasa.

Mancarea de Acasa nu va putea fi trasa la raspundere pentru orice intarziere in executare sau neexecutarea furnizarii produselor in cazul în care apar probleme ca urmare a oricarui eveniment care este în afara controlului sau.

 

 1. Politica de retur si responsabilitate

Preparatele culinare prezentate pe website sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi fată de imagini.

Mancarea de Acasa poate publica pe website-uri produse/promotii practicate de catre acesta intr-un anumit interval de timp si in limita stocului disponibil. Astfel, Mancarea de Acasa isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi, in cazul in care produsele respective nu mai fac parte din oferta curenta.

In cazul in care un produs comandat de catre utilizator/cumparator nu poate fi livrat de catre Mancarea de Acasa, acesta din urma va informa clientul asupra acestui fapt.

Mancarea de Acasa raspunde pentru rezolvarea reclamatiilor sau problemelor sesizate de clienti în legatura cu calitatea produselor, cu livrarea acestora sau in legatura cu orice alte aspecte legate de prepararea, vanzarea si livrarea produselor, dupa preluarea comenzii transmise prin intermediul platformelor online.

In cazul in care, in urma verificarii, se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc.

Conform art. 16 din O.U.G. nr. 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de returnare:

 • produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;
 • produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
 • produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;
 • produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

 

VII. PROMOȚII ȘI OFERTE SPECIALE

Echipa Mancarea de Acasa isi stabileste singura regulamentele promotiilor si a ofertelor speciale pe care le desfasoara. Promotiile active sunt aduse la cunostinta clientilor prin intermediul website-ului, prin email sau alte modalitati de promovare. De promoții beneficiaza doar acei participanti care respecta intocmai regulile afisate, Mancarea de Acasa rezervandu-si dreptul de a intrerupe sau anula in orice moment promotia fara o notificare prealabila.

 

VIII. MODIFICARI

Mancarea de Acasa isi rezerva dreptul de a amenda, modifica, actualiza, intrerupe operarea acestui website sau al oricarui continut publicat pe acest website in orice moment, fara o notificare prealabila. Putem, de asemenea, modifica si acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp.